Amino 16

Категорија

Oпис

Органски раствор составен од 16 слободни L-амино киселини од растително потекло .

Растителното потекло на оваа ѓубриво придонесува :

  • за висока концентрација на слободни L-амино киселини како и за нивната изблансирана корелација , што точно ја отсликува физиологијата на сите растенија .
  • ниска содржина на нитрати ;
  • зголемување на вит. Ц и вкупниот капацитет на антиоксидација ;
  • униформност на плодот :
  • брз опоравок од шок ;
  • зголемување на ефектите од употребата на ѓубрива и средства за заштита на растенијата.

Состав :

Слоб. L- аминок-ни   13%

Вкупен Азот                  3%

Органска мат .           33 %

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amino 16”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.