Tecamin Raiz 1 L

Категорија

Oпис

 

  • биостимулант за раст на коренот ;
  • го форсира развојот на кореновиот систем ;
  • го подобрува ‘ртењето и формирањето на посевот ;
  • содржи хелатирани микроелементи .

Гарантирана анализа :

Л-амино киселини      4,7 %

Вкупно органски материи     22%

Вкупен азот    5,5 %

Вкупен калиум   1,0%

Железо    0,5%

Манган 0,3%

Цинк    0,15%

Бакар 0,05%

Бор    0,05%

Екстракт од морски алги 4%

pH     4,4

 

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tecamin Raiz 1 L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.