Ariston KS 30

Категорија

Oпис

oваа квалитетно ѓубриво содржи калиум и сулфур , при што не содржи штетни хлориди;
може да се применува кај сите култури .

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ariston KS 30”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.