Agriful 1L

Категорија

Oпис

Фулвинска киселина , коренов биостимуланс

🌱ги зголемува достапноста и транспортот на хранливите материи ;

🌱 ја регенирира и ја активира почвената микрофлора;

🌱го стимулира развојот на кореновиот систем , ја подобрува исхраната на растението ;

🌱 ја изедначува големината на плодовите и нивното зреење ;

🌱 го редуцира опаѓањето на плодовите после цветање ;

🌱 ја подобрува хормоналната рамнотежа.

Гарантирана анализа :

Вкупо хумусен екстракт     25%

Фулвинска киселина  3-5 %

Вкупен азот         4,5%

Вкупен фосфор  1%

Вкупно органски материи 45%

pH    4,7

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agriful 1L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.