Kinalgin 1 L

Категорија

Oпис

Биостимулатор KINALGIN
Предности при користење на КINALGIN:
🍀(еnvironment friendly)🍀
✅– Богат е со хранливи материи (полисахариди, олигосахариди, витамини, ауксини, манитол, цитокинини, алгинска киселина);
✅– лесно и брзо се апсорбира од страна на растенијата;
✅– ги подобрува својствата на почвата;
✅– висококвалитетно ѓубриво;
✅– Безбеден и нетоксичен за луѓето, животните и животната средина

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinalgin 1 L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.