Rhizoactive 30ml

Rhizoactive е течно органско биоактивно ѓубриво кое има големо влијание врз развојот на кореновиот систем. Големите количини на: хумусни и фулво киселини, коензими, витамини, екстракти од морски алги, цитокинини, индол-окси киселина, му дава голем ефект врз развојот на кореновиот систем  особено по расадувањето. Исто така се препорачува по инфекција на почвата од фитопатогени болести и штетници,  да се користи за регенерирање на кореновиот систем.

Ѓубривото има широк спектар на дејство. Влијае врз рамномерно никнење и растење, влијае на поуспешен  развој на кореновиот систем, го забрзува растењето и развојот, влијае врз зголемувањето на имунитетот на растенијата, ги зголемува приносите и го подобрува квалитетот.

Пакување: 30ml

Категорија

Oпис

Rhizoactive е течно органско биоактивно ѓубриво кое има големо влијание врз развојот на кореновиот систем. Големите количини на: хумусни и фулво киселини, коензими, витамини, екстракти од морски алги, цитокинини, индол-окси киселина, му дава голем ефект врз развојот на кореновиот систем  особено по расадувањето. Исто така се препорачува по инфекција на почвата од фитопатогени болести и штетници,  да се користи за регенерирање на кореновиот систем.

Ѓубривото има широк спектар на дејство. Влијае врз рамномерно никнење и растење, влијае на поуспешен  развој на кореновиот систем, го забрзува растењето и развојот, влијае врз зголемувањето на имунитетот на растенијата, ги зголемува приносите и го подобрува квалитетот.

Пакување: 30ml

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rhizoactive 30ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.