3 S – прилепител 100 ml

Категорија

Oпис

3S ПРИЛЕПИТЕЛ е :
📌 Специјален производ со површински активни својства на влажни агенси, хомогенизатори, спрејови.
📌 Органски препарат. Поради својот посебен состав, тој има способност да го зголеми површинскиот напон на растворот за прскање, а со тоа ги подобрува и навлажнувањето и лепливоста.
📌 Може да се примени со производи за заштита на растенија во фолијарна апликација. Пред употреба, се препорачува да се тестира на мала површина за компатибилност со други производи.

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “3 S – прилепител 100 ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.