РАН РОЗЕВ ДОМАТ TAKADO F1

РАН РОЗЕВ ДОМАТ TAKADO F1

500 семиња по најповолна цена

– Просечна тежина: 330-350грама;
– Мазна и униформна покожица на плодот;
– Без зелен прстен;
– Исклучителен трговски вид, погодна за транспорт;
– Отпорна на пукање во период на интензивно наводнување;
– Отпорен е на болести: Va:0; Vd:0; Fol:0,1; Ff:0, A-E
– Може да се одгледува и во оранжерии како прва и втора култура.

Категорија

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАН РОЗЕВ ДОМАТ TAKADO F1”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.