Пченка шеќерац Longa F1 1kg

– Хибриден шеќерац- многу рана сорта;
– Високоприносна;
– Растение со цврст хабитус;
– Погодна и за свежа консумација и за преработка.
Пакување: 1кг.
Категорија Tag:

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пченка шеќерац Longa F1 1kg”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *