Професионален субстрат MIKSKAAR – 5L

Субстратот MIKSKAAR содржи 100% чист бел тресет, Sphagnum sp.Peat Moss, збогатен со хранливи материи (азот, фосфор и калиум), подготвен за директно користење во садници и оранжерии. Високата содржина на органска материја (хумински киселини, фулво и аминокиселини) значајно ја подобруваат асимилацијата на активните материи и го стимулираат правилниот раст и развој на кореновиот систем.
Пакување: 5L

Категорија

Oпис

Субстратот MIKSKAAR содржи 100% чист бел тресет, Sphagnum sp.Peat Moss, збогатен со хранливи материи (азот, фосфор и калиум), подготвен за директно користење во садници и оранжерии. Високата содржина на органска материја (хумински киселини, фулво и аминокиселини) значајно ја подобруваат асимилацијата на активните материи и го стимулираат правилниот раст и развој на кореновиот систем.
Пакување: 5L

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Професионален субстрат MIKSKAAR – 5L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.