Пипер Романа 20g Institut za povratarstvo – Србија

300.00ден

Ова пиперка е рана сорта со висок раст, висечки и тенки плодови. Во технолошката зрелост е со жолтозелена боја, а во ботаничката зрелост е со црвена боја. Умерено љута пиперка. Погодна за рано производство во заштитен простор.
Пакување: 20g

Out of stock

Категорија

Oпис

Ова пиперка е рана сорта со висок раст, висечки и тенки плодови. Во технолошката зрелост е со жолтозелена боја, а во ботаничката зрелост е со црвена боја. Умерено љута пиперка. Погодна за рано производство во заштитен простор.
Пакување: 20g

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пипер Романа 20g Institut za povratarstvo – Србија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *