Краставица VISTA F1 (250 семки)

1,400.00ден

Краставицата VISTA e тип на долга краставица, која спаѓа во листата на најквалитетни европски сорти на хибридни краставици. Покожицата има изразена зелена боја. Плодовите достигнуват должина од 35 до 40cm, а тежината достигнува од 430 до 480g. Една од предностите на ова сорта е тоа што е доста родна, многу сочна, погодна за свежа консумација. Спаѓа во раноградинарските култури, но може да се одгледува и како втора култура.

Категорија

Oпис

Краставицата VISTA e тип на долга краставица, која спаѓа во листата на најквалитетни европски сорти на хибридни краставици. Покожицата има изразена зелена боја. Плодовите достигнуват должина од 35 до 40cm, а тежината достигнува од 430 до 480g. Една од предностите на ова сорта е тоа што е доста родна, многу сочна, погодна за свежа консумација. Спаѓа во раноградинарските култури, но може да се одгледува и како втора култура.

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Краставица VISTA F1 (250 семки)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *