Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/essential-grid/essential-grid.php on line 101

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-icon-box.php on line 128

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-opening-hours.php on line 199

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-featured-page.php on line 152

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-social-icons.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-testimonials.php on line 249

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-banner.php on line 154

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-button.php on line 114

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-count-box.php on line 130

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-google-map.php on line 194

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-list.php on line 219

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-block.php on line 287

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-brochure.php on line 122

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-facebook.php on line 149

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-team-member.php on line 193
Hyper Phos 570 – 100ml – Агромаркет Игор

Hyper Phos 570 – 100ml

130.00ден

HYPERPHOS 570 – оваа е течно минерално ѓубриво кое е составено од голем број на макро и микроелементи, каде што фосфорот е доминантен. Квалитетниот комплекс на овие елементи овозможува негова примена кај сите земјоделски култури каде се појавува дефицит од некои од овие елементи. Особено е добар да се примени во процес на формирање на цветовите, кореновиот систем и др. Поврзаноста на овие елементи со витамините, аминокиселините, му дава уште поголема улога во голем број на биохемиски процеси кај растенијата.
Хемиски состав: Амиден азот (N) – 5%; Фосфор (Р2О5) – 70%; Магнезиум (Mg) – 0,1%; Железо (Fe) – 0,1%
Примена: Фертиригација: 1-3 L / 1000m2; Фолијарно: 200-400 mL / 100 L вода.
Пакување: 100ml

Категорија

Oпис

HYPERPHOS 570 – оваа е течно минерално ѓубриво кое е составено од голем број на макро и микроелементи, каде што фосфорот е доминантен. Квалитетниот комплекс на овие елементи овозможува негова примена кај сите земјоделски култури каде се појавува дефицит од некои од овие елементи. Особено е добар да се примени во процес на формирање на цветовите, кореновиот систем и др. Поврзаноста на овие елементи со витамините, аминокиселините, му дава уште поголема улога во голем број на биохемиски процеси кај растенијата.
Хемиски состав: Амиден азот (N) – 5%; Фосфор (Р2О5) – 70%; Магнезиум (Mg) – 0,1%; Железо (Fe) – 0,1%
Примена: Фертиригација: 1-3 L / 1000m2; Фолијарно: 200-400 mL / 100 L вода.
Пакување: 100ml

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hyper Phos 570 – 100ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *