Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/essential-grid/essential-grid.php on line 101

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-icon-box.php on line 128

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-opening-hours.php on line 199

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-featured-page.php on line 152

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-social-icons.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-testimonials.php on line 249

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-banner.php on line 154

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-button.php on line 114

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-count-box.php on line 130

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-google-map.php on line 194

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-list.php on line 219

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-block.php on line 287

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-brochure.php on line 122

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-facebook.php on line 149

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-team-member.php on line 193
GARDEN ROSES – 250ml – Агромаркет Игор

GARDEN ROSES – 250ml

80.00ден

Течното ѓубриво NPK 4 (5-6-12) + ME – е специјално течно ѓубриво, со посебен одбран хемиски состав кој допринесува за оптимален раст и развој пропратено со долготрајно цветање кај декоративните цвеќиња од видот на розите, поради што го нарекуваме ROSES.

Розите се повеќегодишни цветни растенија. Со почетокот на вегетацијата започнува интезивниот раст и развој кај овие цветни растенија, па затоа потребно е редовно(еднаш неделно) да се прихрануваат.

Со почетокот на вегетацијата (појава на првите листови) се препорачува да се започне со употреба на оваа ѓубриво и тоа на почеток во доза од 0,3% (30 ml во 10 L вода) на секои 7 дена.

Хемиски состав: Вкупен азот (N) -4-6%, Фосфор (P2O5) – 5-7, Калиум (К2O) – 11-13% и микроелементи (B, Cu, Fe, Mn, Mo и Zn).

Пакување: 250 ml

Категорија

Oпис

Течното ѓубриво NPK 4 (5-6-12) + ME – е специјално течно ѓубриво, со посебен одбран хемиски состав кој допринесува за оптимален раст и развој пропратено со долготрајно цветање кај декоративните цвеќиња од видот на розите, поради што го нарекуваме ROSES.

Розите се повеќегодишни цветни растенија. Со почетокот на вегетацијата започнува интезивниот раст и развој кај овие цветни растенија, па затоа потребно е редовно(еднаш неделно) да се прихрануваат.

Со почетокот на вегетацијата (појава на првите листови) се препорачува да се започне со употреба на оваа ѓубриво и тоа на почеток во доза од 0,3% (30 ml во 10 L вода) на секои 7 дена.

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “GARDEN ROSES – 250ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *