Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/essential-grid/essential-grid.php on line 101

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-icon-box.php on line 128

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-opening-hours.php on line 199

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-featured-page.php on line 152

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-social-icons.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-testimonials.php on line 249

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-banner.php on line 154

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-button.php on line 114

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-count-box.php on line 130

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-google-map.php on line 194

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-list.php on line 219

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-block.php on line 287

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-brochure.php on line 122

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-facebook.php on line 149

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-team-member.php on line 193
Energy 250ml – Агромаркет Игор

Energy 250ml

180.00ден

Energy – оваа е течно органско ѓубриво кое е богато со голем број на органски биоактивни стимулатори (хумусни и фулво киселини, растителен екстракт, витамини, ферменти и др.), кои се екстрахирани од леонардите. Ваквиот состав допринесува да има голем број на позитивни ефекти и тоа: зголемување на протокот на растителни течности во растенијата, подобрување на aсимилацијата на минерални елементи во почвата, трансформирање во хелатна форма макро и микроелементите, подобрување на односот помеѓу карбонатите и нитратите и др.
Хемиски состав : Хумусни и фулво киселини, растителен екстракт, биоактивни материи -15%
Примена: При прскање (фолијарно) да се примени во доза од 0,1 % (100mL во 100 L вода), а ако се наводнува 10 L/ha.
Компатибилност: Може да се меша со најчесто употребуваните пестициди, но најдобро е претходно да се направи проба на мало.
Пакување: 250ml

Категорија

Oпис

Energy – оваа е течно органско ѓубриво кое е богато со голем број на органски биоактивни стимулатори (хумусни и фулво киселини, растителен екстракт, витамини, ферменти и др.), кои се екстрахирани од леонардите. Ваквиот состав допринесува да има голем број на позитивни ефекти и тоа: зголемување на протокот на растителни течности во растенијата, подобрување на aсимилацијата на минерални елементи во почвата, трансформирање во хелатна форма макро и микроелементите, подобрување на односот помеѓу карбонатите и нитратите и др.
Хемиски состав : Хумусни и фулво киселини, растителен екстракт, биоактивни материи -15%
Примена: При прскање (фолијарно) да се примени во доза од 0,1 % (100mL во 100 L вода), а ако се наводнува 10 L/ha.
Компатибилност: Може да се меша со најчесто употребуваните пестициди, но најдобро е претходно да се направи проба на мало.
Пакување: 250ml

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Energy 250ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *