Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/essential-grid/essential-grid.php on line 101

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-icon-box.php on line 128

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-opening-hours.php on line 199

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-featured-page.php on line 152

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-social-icons.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-testimonials.php on line 249

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-banner.php on line 154

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-button.php on line 114

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-count-box.php on line 130

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-google-map.php on line 194

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-list.php on line 219

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-block.php on line 287

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-brochure.php on line 122

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-facebook.php on line 149

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-team-member.php on line 193
Calcibor 1L – Агромаркет Игор

Calcibor 1L

350.00ден

КАЛЦИБОР е високо концентрирано минерално ѓубриво, кое во својот состав содржи голема содржина на калциум и бор, како и потребниот биоген елемент цинк. Поради присуството во поголема концентрација на овие важни хемиски елементи, при негова редовна примена кај растенијата доведува до спречување или корекција на веќе настанатите промени од недостаток на овие важни елементи за растенијата. Дозација: Фолијарна апликација (со прскање, преку листовите) е 200-300 ml /100 L вода, а доколку се применува по пат на фертиригација 1 L на 1декар. Хемиски состав: Бор (В) растворлив во вода -2%; Цинк (Zn) -0,2%; Калциум(СаО) растворлив во вода -10%
Пакување: 1L

Категорија

Oпис

КАЛЦИБОР е високо концентрирано минерално ѓубриво, кое во својот состав содржи голема содржина на калциум и бор, како и потребниот биоген елемент цинк. Поради присуството во поголема концентрација на овие важни хемиски елементи, при негова редовна примена кај растенијата доведува до спречување или корекција на веќе настанатите промени од недостаток на овие важни елементи за растенијата. Дозација: Фолијарна апликација (со прскање, преку листовите) е 200-300 ml /100 L вода, а доколку се применува по пат на фертиригација 1 L на 1декар. Хемиски состав: Бор (В) растворлив во вода -2%; Цинк (Zn) -0,2%; Калциум(СаО) растворлив во вода -10%

Пакување: 1L

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcibor 1L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *