Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/essential-grid/essential-grid.php on line 101

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-icon-box.php on line 128

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-opening-hours.php on line 199

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-featured-page.php on line 152

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-social-icons.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-testimonials.php on line 249

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-banner.php on line 154

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-cta-button.php on line 114

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-count-box.php on line 130

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-google-map.php on line 194

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-list.php on line 219

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-recent-posts-block.php on line 287

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-brochure.php on line 122

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-facebook.php on line 149

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/introgro/public_html/zemjodelskaapteka.mk/wp-content/themes/the-landscaper/inc/widgets/widget-team-member.php on line 193
BASIC 12-4-6 + T.E – 1L – Агромаркет Игор

BASIC 12-4-6 + T.E – 1L

150.00ден

BASIC 12-4-6 + T.E – Оваа е течно НПК ѓубриво со доминантен азот. Поволниот хемиски состав му овозможува да се применува кај сите растителни култури. Сите елементи се со врвен квалитет и во хелатна форма, што пак овозможува подобро усвојување од страна на самите растенија. Биоактивните фактори во овој производ овозможуваат максимална апсорпција на макро и микроелементите од страна на самите растенија.

Примена: (1-3 апликации) Фертиригација (наводнување): 2-3 L / 1000m2, по 7-10 дена да се повторува во повеќе интервали; Фолијарно (со прскање) – 200 -300 mL / 100 L вода на секој 7-10 дена во повеќе наврати.

Пакување: 1L

Категорија

Oпис

BASIC 12-4-6 + T.E – Оваа е течно НПК ѓубриво со доминантен азот. Поволниот хемиски состав му овозможува да се применува кај сите растителни култури. Сите елементи се со врвен квалитет и во хелатна форма, што пак овозможува подобро усвојување од страна на самите растенија. Биоактивните фактори во овој производ овозможуваат максимална апсорпција на макро и микроелементите од страна на самите растенија.
Хемиски состав: Вкупен азот (N) – 12%; Фосфор (P2O5) – 4%; Калиум (K2O) – 6%
Примена: (1-3 апликации) Фертиригација (наводнување): 2-3 L / 1000m2, по 7-10 дена да се повторува во повеќе интервали; Фолијарно (со прскање) – 200 -300 mL / 100 L вода на секој 7-10 дена во повеќе наврати.
Пакување: 1L

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASIC 12-4-6 + T.E – 1L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *