Трева Raygrass – 1kg

250.00ден

* Повеќегодишна тревна смеска;
* Мешавина од различни видови на Lolium perenne;
* Доминира со зелена боја;
* Брз раст и брз развој.

Нето количина: 1kg

Категорија

Oпис

* Повеќегодишна тревна смеска;
* Мешавина од различни видови на Lolium perenne;
* Доминира со зелена боја;
* Брз раст и брз развој.

Нето количина: 1kg

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трева Raygrass – 1kg”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *