Трева Le Cascine – 500g

160.00ден

* Повеќегодишна тревна смеска;
* Микс од видови кои добро се развиваaт на влажни и засенчани места;
* Погодна за тревници;
* Со доминантна зелена боја.
Нето количина: 500g

Категорија

Oпис

* Повеќегодишна тревна смеска;
* Микс од видови кои добро се развиваaт на влажни и засенчани места;
* Погодна за тревници;
* Со доминантна зелена боја.
Нето количина: 500g

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трева Le Cascine – 500g”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *