Трева Evergreen – 500g

160.00ден

* Погодна за сонце и сенка;
* Повеќегодишна тревна смеска;
* Со брилијантна зелена боја;
* Отпорна на газење;
* Убав изглед во лето и во зима;
* лесна за одржување.

Нето количина: 500g

Категорија

Oпис

* Погодна за сонце и сенка;
* Повеќегодишна тревна смеска;
* Со брилијантна зелена боја;
* Отпорна на газење;
* Убав изглед во лето и во зима;
* лесна за одржување.

Нето количина: 500g

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трева Evergreen – 500g”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *