Трева Belvedere – 500g

160.00ден

* Повеќегодишна тревна смеска;
* Погодна за сончеви места;
* Лесна за одржување;
* Отпорна на газење;
* Погодна за рекреативни сончеви области;
* Со брз развој и брз ефект.

Нето количина: 500g

Категорија

Oпис

* Повеќегодишна тревна смеска;
* Погодна за сончеви места;
* Лесна за одржување;
* Отпорна на газење;
* Погодна за рекреативни сончеви области;
* Со брз развој и брз ефект.

Нето количина: 500g

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трева Belvedere – 500g”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *