Спанаќ Матадор 250g

100.00ден

Рана сорта. Високородна со големи овални листови, темнозелени, лесно накадрени, месести и многу вкусни.
Употреба: за свеж пазар и за преработка. За пролетно, есенско и зимско производство.

Категорија

Oпис

Рана сорта. Високородна со големи овални листови, темнозелени, лесно накадрени, месести и многу вкусни.
Употреба: за свеж пазар и за преработка. За пролетно, есенско и зимско производство.

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Спанаќ Матадор 250g”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *