Спанаќ Вирофлај 1kg

350.00ден

Сепак акцентот треба да се стави на минералниoт статус на спанаќот, да доминира по здравствената ефикасност пред сите други зеленчуци кои се одгледуваат во овој период од годината. Спанаќот е вистински детоксикант за организмот ги чисти токсините и ги буди сите забавени метаболички процеси. Спанаќот е растение кое е многу богато со вода.

Пакување: 1kg

Категорија

Oпис

Сепак акцентот треба да се стави на минералниoт статус на спанаќот, да доминира по здравствената ефикасност пред сите други зеленчуци кои се одгледуваат во овој период од годината. Спанаќот е вистински детоксикант за организмот ги чисти токсините и ги буди сите забавени метаболички процеси. Спанаќот е растение кое е многу богато со вода.

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Спанаќ Вирофлај 1kg”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *