Пипер Паланачко Чудо 20g Institut za povratarstvo Србија

300.00ден

Ова пиперка е средно рана сорта, со умерена висина и разгрането стебло. Плодот е долг, има срцевиден облик. Бојата на плодот во технолошката зрелост е темно-зелена, а во ботаничката зрелост темно-црвена. Крупна сорта со изразен меснат перикарп, со две лица.
Пакување: 20g

Категорија

Oпис

Ова пиперка е средно рана сорта, со умерена висина и разгрането стебло. Плодот е долг, има срцевиден облик. Бојата на плодот во технолошката зрелост е темно-зелена, а во ботаничката зрелост темно-црвена. Крупна сорта со изразен меснат перикарп, со две лица.
Пакување: 20g

Mислења

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пипер Паланачко Чудо 20g Institut za povratarstvo Србија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *